Zandhuizen-wapserveen-5.jpg

Kleine moeite, dank u wel

Via de volgende link kunt u uw stem uitbrengen: https://www.rabobank.nl/…/stem-nu-op-uw-favo…/stemformulier/

De stemcode is: RLS279

Juichende jongens RCC

De stemperiode van Rabo Ledensponsoring is van start gegaan! In de maand december mogen leden van Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland een stem uitbrengen op één van de deelnemende verenigingen, stichtingen of instellingen. Iedere stem is 5 euro waard.

Stemmen kan via het stemknop onderaan dit bericht. Om uw stem uit te brengen, vragen wij u om de deelnemerslijst te bekijken. Iedere vereniging, stichting of instelling heeft een unieke stemcode die vermeld staat op deze lijst. Deze stemcode vult u in op het stemformulier. Zonder dit nummer kunnen wij uw stem helaas niet verwerken.

De deelnemerslijst met alle stemcodes vindt u hier (PDF)

Wanneer is de uitslag bekend?

U kunt één stem per lid uitbrengen in de maand december. In januari 2017 zullen de stemmen worden geteld en op 27 januari zal de uitslag bekend worden gemaakt aan de deelnemende verenigingen en via Dichterbij.

Bent u geen lid?

Bent u geen lid van Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland, maar wel klant? Geen probleem. Bij het uitbrengen van uw stem maken wij u direct lid van de bank. Het lidmaatschap is kosteloos.

Breng hier uw stem uit

Heerenveen, 24-11-2016